SZEF KUCHNI POLECA - PREMIERA NOWYCH DAŃ
Nowości w naszej karcie dań – 2025!
Drodzy Goście,
z radością informujemy, że nasza restauracja wzbogaciła swoją kartę o zupełnie nowe, autorskie propozycje kulinarne!
Wśród nowości znajdziecie:
🥦 Przystawki:
Róże z kalafiora w cieście z kolendrą i chilli, z dipem ogórkowym i mixem sałat
🥣 Zupy:
Krem z pieczonej dyni Hokkaido z imbirem i pomidorami
Orientalna zupa wołowa z mlekiem kokosowym, liśćmi limetki i kurczakiem
🥘 Dania główne:
Pieczona golonka z miodem na kapuście z pomidorami i ziemniaku z twarogiem
Filet mignon w sosie marsala z zielonym pieprzem, puree ziemniaczanym i warzywami
Morszczuk kapski w imbirowej marynacie z puree ziemniaczanym i sosem z pieczonej papryki
Szpinakowe gnocchi z anchois, młodym szpinakiem i sosem z sera blue
Kartacze z omastą z boczku, czosnku i cebuli, podane na kapuście z grzybami
Serdecznie zapraszamy do odkrywania nowych smaków w naszej restauracji i życzymy niezapomnianych doznań kulinarnych!