PRZYSTAWKA
Ceviche z kolendrą i avocadopodane
z oliwą lubczykową i smagliczką
Ravioli z cielęciną i burakiem podane z palonym masłem, czosnkiem niedźwiedzim i kwaśną pieprzową śmietaną
DANIE GŁÓWNE
Smażona polędwica z dorsza z solanki, podana na szpinaku z gorgonzolą, ziemniakami confit w oliwie z oliwek i pianką truflową
Stek mignon glazurowany teriyaki z krewetką, podany z babą ziemniaczaną, młodą marchwią i czerwonym pieprzem
DESER
Pieczona gruszka z ricottą i orzechami
z syropem klonowym i wanilią
Torcik bezowy z krwistym musem, figą i ziarnami marakuii
Live Cookingz naszym Szefem Kuchni
Mule na oliwie z czosnkiem, pomidorami
z kolendrą i grzanka ziołową
Lampka Prosecco
- Data: 14 lutego 2024 roku
- Godzina rozpoczęcia: 18:00 oraz 20:30 (do wyboru)